• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Douchewereld - Zaterdag 27 Februari 2022

      DE VOORDELEN VAN EEN DOUCHECABINE

      Wat is een douchecabine?

      Een douchecabine is een gesloten ‘ruimte’ die bestaat uit verschillende wanden met een douchebak met één of meerdere deuren. Het aanbod binnen douchecabines is groot: vierkant of rechthoekig? Meerdere hoeken of halfrond? De opties zijn erg uitgebreid.

      Voordeel douchecabine: warme bubbel

      Het grootste voordeel van een douchecabine is dat de warmte binnen de douche blijft. Op deze manier douche je in een heerlijke bubbel van warmte.

      Voordeel douchecabine: geen natte badkamervloer

      Niet enkel de warmte centraliseert zich in de douchecabine, ook het water blijft binnen. Zo wordt de badkamervloer niet nat en heb je minder schoonmaakwerk na het douchen en heb je bovendien minder kans op uitglijden.

      Voordeel douchecabine: onderhoudsvriendelijk

      De glazen douchedeuren van tegenwoordig zijn behandeld met een anti-kalk laag. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te onderhouden en duurt het schoonmaken minder lang!

      Voordeel douchecabine: extra mogelijkheden

      Een douchecabine maak je zo luxueus als je zelf wil. Van massagestralen, speciale verlichting tot een vochtbestendige radio… Tal van mogelijkheden worden rechtstreeks ingebouwd en mooi weggewerkt.

       

      Douchewereld artikelen

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »