• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Verzenden & retourneren

   Retour sturen? Dat kan!

   De bestelde artikelen passen niet of beantwoorden niet aan je verwachtingen? Dat is geen probleem! Vul onderstaand retourformulier in en stuur deze met het te retourneren artikel mee. Bij Douchewereld kun je de bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket naar ons terugsturen. De retourneringskosten zijn voor jouw rekening.

   In verband met de breekbaarheid van glas raden wij je aan om de bij Douchewereld aangekochte producten met de door ons geselecteerde transportonderneming te retourneren (en zeker niet met gewone post!) om kans op beschadigingen te voorkomen. Je kunt hierover contact met ons opnemen. 

   Download hier het Retourformulier

    Voorwaarden die wij aan retouren stellen:

   • Het product is ongebruikt;
   • Het product is met originele toebehoren en in originele verpakking terug gestuurd;
   • Het product is niet ingebouwd en niet gemonteerd geweest;
   • Het product is onbeschadigd bij ons aangekomen;
   • Schriftelijke afstemming van de gemaakte afspraken;
   • Indien geen gebruik wordt gemaakt van de door ons geselecteerde transportonderneming vooraf afstemmen van datum van levering geretourneerde goederen in Mierlo. Schade tijdens transport is voor eigen rekening en risico.

    

   Ons adres:

   Douchewereld.nl
   Ambachtweg 2
   5731 AG Mierlo
   Nederland

   Verwerking & vergoeding

   Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd sturen wij je een bevestigingsmail. Het betreffende bedrag (= aankoopwaarde van het product minus de verzendkosten van retour van de door ons ingeschakelde transportonderneming) wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort overeenkomstig de betaalmethode die je gebruikt hebt.

   Wij hechten er veel belang aan dat jouw retourzending nauwkeurig en snel wordt verwerkt. Vergeet daarom niet het retourformulier in te vullen en mee te sturen.

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »